Sunday, September 13, 2009

ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ

Το ΠΑΣΟΚ θέλει να κάνει όλους τους μεταναστες (νομιμους και οχι) Έλληνες:

-ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

-ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.

-ΜΟΛΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ
ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΝ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!!!

Σε άρθρο στην καθημερινή διαβάζουμε: «ΕΣΥΕ: Στο 6,3% η ανεργία στους αλλοδαπούς Σύμφωνα με την έρευνα, τα μη ενεργά άτομα αλλοδαπής ιθαγένειας ανέρχονται σε 148.323. Στο 6,3% ανέρχεται η ανεργία στα άτομα αλλοδαπής ιθαγένειας σύμφωνα με την ειδική έρευνα για τη θέση στην αγορά εργασίας των μεταναστών και των αμέσων απογόνων τους που διεξήγαγε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος (ΕΣΥΕ).» Αν 6,3% είναι 148 χιλιάδες, το 100% 2,45εκ άτομα μη ελληνικής ιθαγένειας - μη έλληνες. Αν βάλουμε και οικογένειες/παιδιά, δηλαδή μη ενεργά άτομα φτάνουμε στα 3-3,5 εκ. 30% ξένοι μη έλληνες είναι στην Ελλάδα! Αν βάλουμε μέσα και τους μη καταγεγραμμένους (παράνομους) μιλάμε για μεγαλύτερο ποσοστό. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να τους κάνει όλους Έλληνες, αγνοώντας όμως ότι Έλληνας δεν είναι όποιος ζει στην Ελλάδα αλλά όποιος ανήκει στο Ελληνικό Έθνος. Με άλλα λόγια θα διασπάσει την λέξη Ελλάδα από την έννοια Ελληνικό Έθνος!

Δεν θυσιάστηκαν γι' αυτό τόσοι και τόσοι προγονοί μας και πατέρες μας! Και δεν μας εκφράζει ούτε μας τιμά αυτό! Είναι όμως ότι πρέπει για τους υπερμαχους της παγκοσμιοποίησης που δεν θέλουν διαφορετικά έθνη, αλλά 1 και μόνο έθνος πλήρες ελεγχόμενο με την δική του μια και μοναδική ιστορία. Δεν τους αρέσει η διαφορετικότητα.

Γιατί ένα κόμμα με ένα 35 ή 40% πρέπει να πάρει μια τέτοια σημαντική απόφαση που αφορά όλο το 100% των Ελλήνων; Που είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Πού είναι τα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν σημαίνει ψηφίζω ένα κόμμα. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ και ΨΗΦΙΖΩ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Γιατί λοιπόν να εμπιστευτώ ένα κόμμα που θέλει να το ΠΑΙΞΕΙ φιλάνρωπο και δημοκρατικό, όταν ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΑΓΝΟΕΙ τον ΣΕΒΑΣΜΟ και την ΤΙΜΗ σε όσους θυσιάστηκαν για την Ελλάδα;.. ΑΓΝΟΕΙ το μόνο κοινό στοιχείο των Ελλήνων - Το Ελληνικό Έθνος - και με μέτρα «Παγκοσμιοποίησης» το διαλύει!

Δεν μπορούμε να γεμίζουμε με παράνομους (άτομα που έρχονται παράνομα στην χώρα), και να τους νομιμοποιούμε έτσι απλά!

Αυτη είναι η Ελλάδα που ονειρευεται το ΠΑΣΟΚ ? ?

ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ

No comments:

Post a Comment