Thursday, January 28, 2010

Για να πέσει ο Ερντογάν στην Τουρκία Θα προκαλούσαν ένταση και κρίση με την Ελλάδα

Είναι απίστευτη η είδηση που δημοσιεύτηκε σε τουρκική εφημερίδα και ουσιαστικά επαληθεύτηκε από τους αρμοδίους της Τουρκίας. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η εφημερίδα Taraf, λόγω των έντονων διαφορών που είχαν και εξακολουθούν να έχουν μεταξύ τους, (το στρατιωτικό κατεστημένο της Τουρκίας με την κυβέρνηση του Ερντογάν), και προκειμένου οι στρατιωτικοί να ανατρέψουν τον Ερντογάν, ετοιμάζονταν να προκαλέσουν τεχνική ένταση με την Ελλάδα.
Από όσα έγιναν γνωστά, οι στρατιωτικοί ήθελαν θα επανέλθουν στην κυβέρνηση και να ανατρέψουν τον Ερντογάν. Για να γίνει αυτό θα έπρεπε να προκαλέσουν κάποια κρίση. Κρίση εύκολα θα μπορούσαν να προκαλέσουν με την Ελλάδα με την οποία έχουν αρκετούς ανοιχτούς λογαριασμούς. Για τον λόγο αυτόν: «Κατά τις πτήσεις στο Αιγαίο θα παρενοχλούνταν (περισσότερο από ότι συνήθως) τα αεροσκάφη της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και έτσι θα διαμορφωνόταν κλίμα σύγκρουσης.»
Σύμφωνα με το σατανικό σχέδιο οι προκλήσεις θα ήταν τόσο έντονες και τόσο προκλητικές που θα εξανάγκαζαν τους Ελληνες αεροπόρους να κατέρριπταν τουλάχιστον ένα από τα αεροπλάνα τους. Μάλιστα αν οι Ελληνες αεροπόροι, λόγω των αυστηρών εντολών που σίγουρα θα έχουν, δεν προχωρούσαν στην κατάρριψη τουρκικού αεροπλάνου, κάποιος τούρκος αεροπόρος θα κατέρριπτε αεροπλάνο της Τουρκίας και φυσικά θα κατηγορούσαν την Ελλάδα για προκλητική επίθεση!!
Οι τούρκοι στρατιωτικοί θα παρουσιάζονταν ιδιαιτέρων εξοργισμένοι για την κατάρριψη του αεροπλάνου τους και θα ζητούσαν εκδίκηση. Η κυβέρνηση του Ερντογάν, αναλογιζόμενη τις συνέπειες, θα απόφευγε να εμπλακεί σε «θερμό επεισόδιο» με την Ελλάδα, οπότε και «θα έβγαιναν τα τανκς για να ανατρέψουν την κυβέρνηση Ερντογάν και να ‘αποκαταστήσουν την τιμή και την υπόληψη της Τουρκίας!!’.
Στην κατάρτιση του «σχεδίου Βαριά» (αυτήν την κωδική ονομασία του είχαν δώσει) έλαβαν μέρος, σύμφωνα με την εφημερίδα, 162 αξιωματικοί των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, εκ των οποίων οι 29 ήταν ανώτατοι
Η εφημερίδα, αποκαλύπτει ακόμα ότι «παράλληλα με την προβοκάτσια αυτή που θα εξελισσόταν μεταξύ των αεροπλάνων, το σχέδιο στόχευε στην αύξηση της έντασης στα σύνορα στη Θράκη και στη δημιουργία κλίματος επιστράτευσης σε όλη την περιοχή.»
Επί πλέον προσθέτει η εφημερίδα:
«Η ένταση θα αυξανόταν και στα σύνορα στη Θράκη, θα πραγματοποιούνταν περιπολίες σε περιοχές πλησίον των συνόρων στη Θράκη, ενώ θα διεξάγονταν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Πολεμικό Ναυτικό στο Αιγαίο. Στα αεροδρόμια Μπαλίκεσιρ, Τσίγλι, Τσόρλου και Νταλάμαν θα περιμένουν αεροσκάφη με βάση την αρχή 24 ωρών και ακόμη στο παραμικρό επεισόδιο θα απογειωθούν αεροσκάφη scrable.»
Αυτά αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Taraf. Αίστευτη αυτή η είδηση. Μόνο αρρωστημένοι εγκέφαλοι θα μπορούσαν να συλλάβουν και κυρίως να εφαρμόσουν ένα τέτοιο σχέδιο..
Θα έφταναν στο σημείο να διαταράξουν τις σχέσεις με την Ελλάδα, καταρρίπτοντας εν ψυχρώ αεροπλάνο τους, θα έφερναν τις δύο χώρες στο χείλος του πολέμου και της καταστροφής, προσκειμένου να λύσουν τις διαφορές που έχει το στρατιωτικό κατεστημένο με την κυβέρνηση Ερντογάν που βλέπουν ότι τους περιορίζει δραστικά τα δικαιώματα που επί δεκαετίες απολαμβάνουν!

απο την Καναδική εφημερίδα το βήμα

No comments:

Post a Comment