Wednesday, September 1, 2010

και τι εχουμε ν'ακουσουμε ακομα.......!!!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε και επικαιροποίησε το casus belli καθώς όπως είπε η απόφαση της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης του 1995 ελήφθη μετά από απόφαση της Βουλής των Ελλήνων, που είχε εξουσιοδοτήσει την ελληνική κυβέρνηση για επέκταση των χωρικών υδάτων όποτε αυτό κριθεί σκόπιμο. Το μήνυμα που στέλνει ο Davutoglu είναι ότι το casus belli θα αρθεί μόνο όταν η Ελλάδα αποκηρύξει το κυριαρχικό δικαίωμα της επέκτασης των χωρικών υδάτων της (ή τουλάχιστον δεσμευθεί ότι δεν θα προβεί σε μονομερείς κινήσεις χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την Αγκυρα)

-----------

Ο ΓΑΠ έδωσε την διακυβέρνηση της χώρας στο ΔΝΤ, αφού δρομολόγησε το μοίρασμα του αιγαίου, αφού αφήνει την Θράκη στο έλεος του τουρκικού προξενείου, αφού διορίζει επικεφαλή της έκθεσης Θεσσαλονίκης άνθρωπο μου ομολογεί ότι δεν αισθάνεται Έλληνας αλλά ελληνόφωνος, αφού αφήνει την Δραγώνα να είναι υπεύθυνη για τη διδασκαλία των παιδιών μας (αυτή που θεωρεί τα Αρχαία νεκρή γλώσσα, τα Ελληνικά μικρή γλώσσα ενώ έχει συγγράψει βιβλίο που αναρωτιέται τί είναι η πατρίδα), αφού αφού αφού... η λίστα πράγματι δεν έχει τελειωμό, συνεχίζει να προσλαμβάνει ένα σωρό συμβούλους που τους πληρώνουμε αδρά και οι οποίοι είναι ένθερμοι οπαδοί, όπως και αυτός άλλωστε, μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης!

Και αναρωτιέται κανείς, εμείς οι κάτοικοι αυτής της χώρας, τι ρόλο παίζουμε; Πόσο ηλίθιοι είμαστε; Μας βλέπει μόνο ως δεξαμενή ηλιθίων που αφού μέσω των εκλογών του δώσαμε την κυβέρνηση της χώρας από εκεί και ύστερα έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με τον πιο δικτατορικό τρόπο; Μας ρώτησε αν θέλουμε το ΔΝΤ, μας ρώτησε όταν λαμβάνει τα πιο στυγερά μέτρα εναντίον όλων ημών, μας ρώτησε αν θέλουμε να προσλαμβάνει ξένους συμβούλους και να τους αναθέτει την διακυβέρνηση της χώρας;

-----------------------

Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ζει τα τελευταία έξι χρόνια Αλβανός αξιωματικός της SHIK, της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών της Kοσόβου που δρα στην Ελλάδα. Όταν έφτασε εδώ γνωρίζοντας αρκετά καλά ελληνικά είχε τον βαθμό του ταγματάρχη. Σήμερα είναι συνταγματάρχης και συνεχίζει να εργάζεται κάτω από τη μύτη των ελληνικών αρχών ασφαλείας που φαίνεται ότι δεν τον παίρνουν είδηση. Ο συγκεκριμένος δραστηριοποιείται στο μουσουλμανικό στοιχείο ενώ καθοδηγεί με κάθε τρόπο φανατικούς μουσουλμάνους ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε μορφής φασαρίες.

Την ίδια στιγμή κλιμάκια των αμερικανικών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών από εκείνα που δρουν στην Ελλάδα, παρέχουν χρήματα αλλά και τεχνογνωσία σε ομάδες φονταμενταλιστών για καλύτερες και πιο επιθετικές εξεγέρσεις.
Την λύση του γρίφου την αφήνουμε στις αρμόδιες Ελληνικές υπηρεσίες...

No comments:

Post a Comment