Monday, August 31, 2009

Βαρδάρσκα, Ὁχι Μακεδονία!

Με εκτίμηση και πολλούς, πατριωτικούς χαιρετισμούς σε σας όλους και την αγαπημένη μου Ελλάδα
απ’τον παγωμένο, αφιλόξενο βορρά – εμείς εδώ νοιώθουμε, δυστυχώς, απο απόσταση αναπνοής το μίσος
(που προέρχεται απ’το φθόνο) ενατίον της πατρίδας μας, της πιό γλυκιάς πατρίδας του κόσμου…!

Κώστας Γκαλιμάνης (Γερμανία)

Ο μύθος της …’’Μακεδονίας’’ των Σκοπίων καταρρέει πλέον αδιάψευστα: το όνομά τους, όπως φαίνεται-αποδεικνύεται στο ίδιο τους, το γραμματόσημο αυτό, είναι VARDARSKA!

‘’Καυτή Ερώτηση’’ προς τη Βουλή των Ελλήνων για το ύψιστο αυτό, εθνικό μας πρόβλημα, την υπόθεση των Σκοπίων!

Κοινοποίηση: Πρόεδρο Δημοκρατίας, Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση και λοιπά πολιτικά Κόμματα, ΜΜΕ κι’όλους τους άλους, επίσημους Φορείς εντός κι’εκτός Ελλάδος…!
(Την έκκληση αυτή στέλνω απανταχού και συνεχίζω να τη στέλνω αδιάκοπα απ’το 1996 έως και σήμερα.)

Αφορά: το εικονιζόμενο γραμματόσημο της Γιουγκοσλαβίας που εκδόθηκε το 1939 και κυκλοφόρησε επίσημα έως και το 1944 - έτος …βαπτιστηρίων των Σκοπίων, απ’τον ανθέλληνα Τίτο, σε …’’Μακεδονία’’!

Με το γραμματόσημο αυτό – ντοκουμέντο μεγίστης σημασίας για την Ελλάδα – αναμφισβήτητα πλέον καταρρέει ο μύθος της …’’Μακεδονίας’’ των Σκοπίων: το όνομά τους, όπως φαίνεται-αποδεικνύεται σ’αυτό, είναι „VARDARSKA“…!

Με αγανάκτηση, λύπη και απογοήτευση μεγάλη, εμείς οι ξενητεμμένοι Έλληνες, αποδώ απ’τον αφιλόξενο παγωμένο βορρά, ρωτάμε όλους εσάς, της πρώην και νύν Βουλής των Ελληνων, που ο ευκολόπιστος ελληνικός λαός σας ψήφισε για να προστατεύσετε την Ιστορία του, τον Πολιτισμό του, την Τιμή του: γιατί δεν υποχρεώσατε τους εκάστοτε άμεσα και έμμεσα υπεύθυνους ν’αξιοποιήσουν τέτοια ‘’ζωντανά’’ κι’αδιάψευστα ντοκουμέντα για να σταματήσει ο εξευτελισμός και η ταπείνωση αυτή του Ελληνισμού;;;

Γιατί επιτρέψατε, ν’αναγνωριστούν εν ψυχρώ τα Σκόπια σαν ‘’κράτος’’ με τ’όνομα Μακεδονία - αφού η Ελλάδα συναλλάσεται πλέον επίσήμα κι’αδιάκοπα μ’αυτό, που αναιδέστατα αποκαλείται πλέον ντε φάκτο: …”Μακεδονικό Έθνος”(;;;)
Και μην μας πείτε ότι: <<…ναι μεν συνεργαζόμασται με το κράτος αυτό, αλλά δεν το αναγνωρίζουμε …>>
Διότι κύριοι: ό’τι δεν αναγνωρίζουμε, αυτό δεν υπάρχει και με κάτι που δεν υπάρχει δεν μπορούμε να συνεργαστούμε…!
Κι’όταν εμείς …μπορούμε και συνεργαζόμαστε με κάτι που …δεν υπάρχει, τότε μας έχει εγκαταλήψει η λογική μας, είμαστε παράλογοι…!

Ήδη, στα σχολικά βιβλία των ‘’κυρίων’’ αυτών αναφέρονται σχολαστικά και περίτρανα οι …ένδοξοι ‘’πρόγονοί’’τους: Μ. Αλέξανδρος κι’Αριστοτέλης…!
Σε χαρτονόμισμά τους φιγουράρει, σαν σύμβολό τους, ο Λευκός Πύργος στην παραλία Θεσσαλονίκης…!
Στο χάρτη τους, τα σύνορά τους με την Ελλάδα είναι η …Κοζάνη…!
Και τώρα στείνουν στην κεντρική τους πλατεία και το άγαλαμα του Μ. Αλέξανδρου σε ύψος οκταώροφης πολυκατοικίας…!

Κι’ εσείς τους στρώνετε …κόκκινα χαλιά ερχόμενοι στην Ελλάδα σαν αρχηγοί ’’Μακεδονικού Έθνους’’ και μάλιστα με αεροπλάνο τους που γράφει πάνω ’’Μακεδονία’’…!

Η απάθειά σας (όλων σας) απέναντι στην ταπείνωση αυτή του Ελληνισμού απ’τους Σκιοπιανούς, σίγουρα θα καταγραφεί στην Ιστορία σαν η πιό μαύρη κηλίδα στο πέτο σας - όπως σίγουρο είναι ότι οι απόγονοί σας θα ντρέπονται που τους …γεννήσατε…!

Είναι ακόμη καιρός ν’αποτρέψετε την ατίμαση αυτή της Ελλάδας και του Ελληνισμού: Απομονώστε, πάραυτα, το …’’συνονθήλευμα’ αυτό των Σκοπίων κόβοντας, διά νυκτός, κάθε σχέση μαζί τους: σχέση πολιτική, οικονομική, εμπορική, πολιτιστική - ’’εξαφανίστε’’ τους έστω διά …σκέψεως!

(Αν δεν σας απέμεινε ίχνος από τιμή και φιλότιμο Ελληνανθρώπου, για να στείλετε μιά διμοιρία …απόστρατους Λοκαντζίδες στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων να ‘’στήσουν’’ την …πάλε ποτέ ένδοξη ελληνική Σημαία – να ησυχάσουμε…!

Το κοινοβούλιο των Τουρκαλάδων γιατί έστειλε πρόσφατα 100.000 στρατό κι’άρπαξε, χωρίς καμιά αιτία, τη μισή Κύπρο και τώρα, οι Ευρωπαίοι, όλοι αυτοί οι …’’αγαπημένοι’’ μας φίλοι, βλέπε Günther Beckstein, απολαμβάνουν εκεί τις πιό …ευτυχισμένες διακοπές;;;)

Ήδη, τα κόκκαλα των μεγάλων νεκρών της φυλής μας αναδείονται στούς τάφους τους κι’όπου νάναι θ’αρχίσουν να εξεσφενδονίζονται στα κεφάλια σας…!

Θα είστε άχρηστοι και ανάξιοι να κουβαλάτε στην πλάτη σας το βαρύ φορτίο της κληρονομιάς του πολιτισμού της Γης, αν αφήσετε το …’’συνονθήλευμα’’ αυτό να ποδοπατήσει τα Ιερά και τα Όσια των Ελλήνων …!

Μ’ελπίδα μεγάλη - ακόμα - σ’εσάς όλους

Κώστας Γκαλιμάνης, Γερμανία, Αύγουστος 2009, KostasGalimanis@yahoo.de

Υ.Γ. Ο ίδιος είμαι πάντα στη διάθεση οποιουδήποτε και για οτιδήποτε αφορά το γραμματόσημο αυτό, πρωτότυπο του οποίου πολύ ευχαρίστως παραχωρώ πάραυτα σε οποιοδήποτε επίσημο πολιτικό πρόσωπο … δια τα περαιτέρω…!

Είμαι ένας …αναλφάβητος, αλλά περήφανος για την καταγωγή μου, σαν Έλληνας.

<<…Έλληνες, ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού: εναντίον του φθόνου, του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ο ίδιος μας ο εαυτός - ενωθείται να σώσουμε την Ελλάδα…>>

Θ. Κολοκοτρώνης!

No comments:

Post a Comment