Tuesday, July 21, 2009

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

Parmeno apo TA NEA, grameno apo ton Α. Γ. ΣΑΡΡΗΣ 21/7/2009

mporeite na to deite edw : http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4527788


ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

Τώρα τελευταία πληθαίνουν οι φωνές ευαίσθητων και πολυεύσπλαχνων ανθρώπων κυρίως από το χώρο της Αριστεράς, επειδή δεν δίνουμε όλα όσα θα έπρεπε στους μετανάστες. Το ενδιαφέρον των καλών αυτών ανθρώπων εστιάζεται κατά προτεραιότητα στους μουσουλμάνους. Έτσι λοιπόν προχωρούμε με το σύνθημα: Κάθε πόλη και τζαμί, κάθε συνοικία και μιναρές… Με ένα εκατομμύριο μόνο μουσουλμάνων δεν κάνουμε τίποτα. Θα πρέπει να μας έλθουν άλλα τέσσερα...
Οι φιλάνθρωποι ταγοί μας ως νεοφωτισθέντες πρωτοχριστιανοί ένα όνειρο έχουν να δουν την Ελλάδα ως ένα σύγχρονο μουσουλμανικό κέντρο.
Με μεγάλες προσπάθειες έχουν καταφέρει ώστε τα ελληνικά σχολεία να έχουν περισσότερους αλλοδαπούς μαθητές. Έτσι είναι το σωστό. Τα ελληνόπουλα, όπως λέγαμε παλαιά, είναι κατώτερα των παιδιών των αλλοδαπών. Πρέπει έστω και με το ζόρι όλοι να γίνουμε πολυπολιτισμικοί. Οι σελίδες της Ιστορίας των Ελλήνων είναι γεμάτη από γεγονότα που μας κάνουν να ντρεπόμαστε. Γιατί να αντισταθούμε στους Πέρσες το 490-480 π. Χ. θα είχαν ενταχθεί ομαλά από τότε και θα είχαμε ησυχάσει. Τι θέλαμε τη Θεσσαλονίκη το 1912; Δίκιο έχει ο Τρεμόπουλος που τη θέλει τουρκική ή έστω μακεδονική. Τον Χίτλερ γιατί τον πολεμήσαμε: Αν δεν ξοδευόμασταν τώρα θα είχαμε περισσότερα χρήματα για να κάνουμε πολλά σχολεία και τζαμιά για τους μουσουλμάνους. Φαντάζεστε τι ψυχολογικό πρόβλημα που έχουν τα μουσουλμανάκια να υπάρχουν ανάμεσά τους αρκετά παιδιά απίστων.;
Αυτό δεν το βλέπουν στο Υπουργείο Παιδείας;
Ο Υπουργός Εσωτερικών έκανε το καθήκον του, κάλεσε όλους τους μετανάστες να επιλέξουν την Ελλάδα για τόπο μόνιμης παραμονής και τους ευχαρίστησε γι΄αυτό.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει άλλη έγνοια παρά τους μετανάστες: Να μας έρθουν όσοι περισσότεροι μπορούν να τους κάνουμε σχολεία, σπίτια, τζαμιά. Λεπτομέρειες μπορεί να βρει όποιος ενδιαφέρεται στην προσωπική του ιστοσελίδα. Τους Έλληνες αγρότες και εργάτες θα κοιτάμε τώρα; Αφού η μόδα είναι οι μουσουλμάνοι και πώς να τους λύσουμε όλα τα προβλήματα.

Να συγχαρούμε όλοι την καλή δασκάλα η οποία με πρωτοβουλία της κατήργησε την προσευχή. Έτσι έγινε και το πρώτο βήμα χωρισμού κράτους –εκκλησίας. Η δασκάλα αυτή πρέπει να βραβευθεί και όχι να σύρεται στα δικαστήρια. Να ζητήσουμε από την Αλβανία να τη βραβεύσει διότι φέρθηκε αλβανικότερη των αλβανών.
Η ευθύνη της Ελλάδας είναι μεγάλη. Πρέπει να περιθάλψει τους Αφγανούς, τους Πακιστανούς, τους Ινδούς, τους Αφρικανούς. Η κυβέρνηση κάνει και ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα για τους Κινέζους….σε λίγα χρόνια θα διπλασιασθούν και πρέπει να ετοιμαζόμαστε από τώρα. Τι κρίμα που δεν μπορούν να έλθουν εύκολα στη Ελλάδα και οι λατινοαμερικάνοι. Κάθε μέρα θα είχαμε καρναβάλι και θα χορεύαμε σάμπα!!!
Με τις ΗΠΑ πρέπει να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις μας. Η Ελλάδα ως πιστή σύμμαχος δέχεται όλα πλήθη που Αμερικανοί μας στέλνουν από την Ασία. Μη ρωτάτε γιατί το κάνουν. Αυτοί ξέρουν…Στο κάτω κάτω ο Κίσιγκερ προ ετών τα είπε όλα. Και όπως τα είπε εκτελούνται κανονικά. Αν εξαιρέσουμε κάποιες λεκτικές διαφοροποιήσεις, όλα τα ελληνικά κόμματα εφαρμόζουν τις ίδιες αλάνθαστες συνταγές, ώστε η μεγάλη μας φίλη να κάνει το έργο της, να προστατεύει όλα τα έθνη….
Δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς από τους μετανάστες και κυρίως από τους μουσουλμάνους.
Οι μουσουλμάνοι είναι φιλέλληνες, αφού μας διαβεβαίωσαν ότι θα δέχονται και ελληνόπουλα στα σχολεία μας αρκεί να προσκυνούν το κοράνι…

Κάθε μουσουλμάνος έχει παιδεία και πολιτισμό. Μουσουλμάνος που σέβεται τον εαυτό του δέρνει κάθε πρωί τη γυναίκα του (ή τις γυναίκες του), ξέρει τι φερετζέ και τι μπούργκα θα της αγοράσει και θα κάνει χωρίς παράλειψη οχτώ φορές προσευχή την ημέρα. Τι άλλο θέλετε;

Στη Θράκη έχουμε εκατόν πενήντα χιλιάδες ή και περισσότερους μουσουλμάνους-Έλληνες(;).
Δημιούργησαν ποτέ θέμα;. Υποκινήθηκαν ποτέ από την Τουρκία ή από τους πρέσβεις συγκεκριμένων ξένων χωρών; Ποτέ. Θέτει η Τουρκία κάθε τόσο θέμα τουρκικής μειονότητας; Ποτέ. Αφού από τότε που λύθηκε το Κυπριακό ούτε στο Αιγαίο κάνει παραβιάσεις, σέβεται και εφαρμόζει το Διεθνές Δίκαιο.

Αφού δεν έγινε το άγαλμα του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, όπως πρότεινε ο Τρεμόπουλος, γιατί δεν γίνεται το άγαλμα του Οζάλ στην Αθήνα ο οποίος ως γνωστό με την περίφημη πρόβλεψή του: Να στείλουμε μερικά εκατομμύρια πληθυσμό στην Ελλάδα και θα λυθούν όλα τα προβλήματα. Το όνειρο του Οζάλ δεν βλέπουμε σήμερα να γίνεται πραγματικότητα;
Οι μουσουλμάνοι όπου κι΄αν πήγαν εντάχθηκαν γρήγορα και ομαλά στις τοπικές κοινωνίες, όπως στη Γερμανία. Γι΄αυτό η Γερμανία θέλει οπωσδήποτε την Τουρκία στην ΕΕ. Μερικοί λένε ψέματα ότι υπάρχει γκέτο στη Γερμανία. Απλώς οι Τούρκοι διατηρούν τα ήθη και έθιμά τους για να μην τα στερηθεί ο ευρωπαϊκός πολιτισμός και γίνει φτωχότερος.
Αν λάβουμε υπόψη μας ότι οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί θέλουν το διπλάσιο από τους Τσιγγάνους χρόνο για να ενταχθούν σε άλλη κοινωνία. Όπου νάναι το αργότερο σε τετρακόσια χρόνια όλοι θα έχουν ενταχθεί ομαλά.
Τώρα δικαιώνεται η κυρία Ρεπούση με την Ιστορία. Η Ιστορία μας πρέπει να διδάσκεται όπως εξυπηρετεί τους γείτονες. Η παροιμία λέει πρώτα βλέπεις τον γείτονα και μετά τον ήλιο. Ας εξετασθεί το ενδεχόμενο να ζητήσουμε συγγνώμη για όσα έκαναν στους Τούρκους ο Κολοκοτρώνης και Καραϊσκάκης. Ό,τι έκαναν ο Λεωνίδας, ο Μιλτιάδης, ο Θεμιστοκλής έχουν παραγραφεί, (όπως τα υπουργικά σκάνδαλα).
Μεγάλος ντόρος έγινε με την Υπουργό των Εξωτερικών επειδή επέτρεψε στον Υπουργό της FYROM να προσγειωθεί στην Κέρκυρα με τα διακριτικά στο αεροπλάνο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Πολύ καλά έκανε. Ικανοποίησε διακόσια εκατομμύρια Αμερικανών και δυσαρέστησε μόνο εννιά εκατομμύρια Έλληνες. Αυτό είναι πλειοψηφικό, δίκαιο και δημοκρατικό!
Για τον Τούρκο στρατηγό στη Λάρισα: Οι πολιτικοί μας έδειξαν μεγάλη ευφυΐα και πατριωτισμό. Εφάρμοσαν την παροιμία που λέει ο λύκος τρώει μακριά από τη φωλιά του. Άρα όταν τον λύκο τον έχουμε στα χέρια μας είναι …ακίνδυνος!
Οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου προστατεύονται καθημερινά από τα τουρκικά μαχητικά. Από τα ελληνικά έτσι κι΄αλλιώς δεν κινδυνεύουν. Τι καλοί άνθρωποι οι Τούρκοι, μήπως θα πρέπει να τους δίνουμε τα μισά καύσιμα;
Αυτό που έχουν καταλάβει οι Έλληνες είναι ό,τι δεν πρόλαβε να κάνει η παρούσα κυβέρνηση, θα το ολοκληρώσει με περισσότερη επιτυχία η επόμενη. ΗΠΑ, Τουρκία και Μακεδονία, δεν πρέπει να έχουν καμμία ανησυχία, οι Έλληνες φροντίζουν, ώστε πάντα να έχουν εδώ δικούς τους ανθρώπους και να τακτοποιούν τα θέματά τους.
Οι βουλευτές της Μακεδονίας (Πρώην ελληνικής), αδράνησαν και δεν έλαβαν κανένα μέτρο κατά των Οργανώσεων των Ομογενών μας, Αμερικής, Καναδά, Αυστραλίας, οι οποίοι διαμαρτύρονται ότι δεν έπρεπε να επιτραπεί στο αεροπλάνο του Μιλοσόσκι να έλθει στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζουν ότι τα θέματα αυτά τα τακτοποίησαν οι κυβερνώντες μας όπως και τους ημιυπαίθριους;

Συμπέρασμα:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

ΥΓ: Ο Γ. Π δεν είναι ο πιο διορατικός πολιτικός; Δεν βλέπει μακριά;

No comments:

Post a Comment